Információk

Szerdánként Szegeden a Megálló Közösségi Házban 18:00-19:00 tartok jógaórát, amely kezdők számára is ideális. Fizetni csak a helyszínen lehet KÉSZPÉNZZEL (800Ft). Bejelentkezni nem kell, de maximum 10 fő tud részt venni, tehát érdemes időben érkezni!

ONLINE tartok változatos, tematikus Flow Jógát haladóknak zárt Facebook csoportban. Az elő adások után a videók korlátlanul visszanézhetőek június 26-ig! Az 5 alkalom ára 9000Ft, amelyet ide utalhatsz: Wirt Patricia 11773360-00459222 (Közleményben tüntesd fel kérlek a számlázási címedet!) Az aktuális eseményt itt találod: https://fb.me/e/1Qj8fKIsm

Az Élet Virága Jógastúdióban tartott órákra be kell jelentkezni, amit itt tehetsz meg: https://elet-viraga-jogastudio.reservio.com/ Hétfőn és pénteken a Gerincjógát, kedden pedig a Könnyű jógát tartom.

Fontos:

Mind az online, mind a személyes jógaórán saját felelősségedre veszel részt. Még az óra előtt tudasd velem, ha sérülésed vagy egészségügyi problémád van. Szükség esetén konzultálj az orvosoddal, hogy javasolja-e a jógát. Az óra során kövesd mindig pontosan az instrukciókat, és csak azokat a gyakorlatokat és ászana verziókat végezd, amelyek az aktuális testi állapotodnak megfelelőek. Jógagyakorlás előtt 2-3 órával már ne egyél. Érkezz mindig tisztán és tiszta ruhában, nemcsak a jógatradíció miatt, hanem a jógaszőnyegek épsége és a csoporttársaid miatt is. Ha otthon gyakorolsz, teremts megfelelő környezetet, amelyben zavartalanul tudsz befelé figyelni.

Várlak szeretettel! 🙏🏻💜

jógaszőnyeg