Információk

Hétfőnként Szegeden a Megálló Közösségi Házban 18:00-19:00 tartok jógaórát, amely kezdők számára is ideális. Fizetni csak a helyszínen lehet KÉSZPÉNZZEL (800Ft). Bejelentkezni nem kell, de maximum 10 fő tud részt venni, tehát érdemes időben érkezni!

Keddenként pedig 18:00-19:15 ONLINE tartok változatos, tematikus Flow Jógát haladóknak, amelyre Messenger üzenetben kell bejelentkezni. A részvételi díj 2000Ft, amelyet átutalással fizethetsz. Közleménybe írd bele kérlek, vagy üzenetben küldd el a lakcímedet a számlázáshoz! Ide tudsz utalni: OTP 11773360-00459222 Wirt Patrícia

Az online jógaórákat Messenger cset csoportban videóhíváson keresztül tartom. (Ha a Facebook leállna, Google Meeten.) Ezek az órák interaktívak, tehát jógázás közben a kameráját mindenki bekapcsolva tartja. Mindenképp jelezd a részvételi szándékodat! Az online órákat is legalább 6 órával a kezdés előtt lehet lemondani, hiszen a létszám korlátozott, max 8 fő. 6 órán belüli lemondás esetén, vagy ha nem is szólsz, levonódik egy alkalom, vagy a részvételi díjat ki kell fizetni, amennyiben a továbbiakban is szeretnél bejelentkezni a jógaórákra.

Fontos:

Mind az online, mind a személyes jógaórán saját felelősségedre veszel részt. Még az óra előtt tudasd velem, ha sérülésed vagy egészségügyi problémád van. Szükség esetén konzultálj az orvosoddal, hogy javasolja-e a jógát. Az óra során kövesd mindig pontosan az instrukciókat, és csak azokat a gyakorlatokat és ászana verziókat végezd, amelyek az aktuális testi állapotodnak megfelelőek. Jógagyakorlás előtt 2-3 órával már ne egyél. Érkezz mindig tisztán és tiszta ruhában, nemcsak a jógatradíció miatt, hanem a jógaszőnyegek épsége és a csoporttársaid miatt is. Ha otthon gyakorolsz, teremts megfelelő környezetet, amelyben zavartalanul tudsz befelé figyelni.

Várlak szeretettel! 🙏🏻💜

jógaszőnyeg